QUI SOM?

La CEVA naix a març de 2001, constituint-se en una federació de diferents grups ecologistes de la comarca per fer front comú en la defensa i estima del mediambient des de Terrateig fins a Fontanars, per tot arreu de la Vall d’Albaida.

Gallina Autòctona Valenciana de Chulilla

Abocador Ecoparc Benigànim

Festa del Benicadell Otos 2003

   

MITJANS

A l'estació RENFE d'Albaida tenim la nostra seu social amb una cotxera on es troben els vehicles amb el qual realitzem les vigilàncies en prevenció d'incendi i també l’extinció d’incendis forestals, una sala de reunions, biblioteca i centre de documentació, una cuina, un vestuari, un sala de transmissions i la nostra oficina, sense oblidar-nos del galliner i del petit viver de plantes autòctones. Gràcies al treball de manteniment de l’edifici l’estació històrica del tren, que estem realitzat des de 1995, aquest edifici segueix en peu. A banda també ens pots trobar a l’Ametlla de Palla, l’ edifici que hem construït a Carrícola i que es convertirà en el Centre d’interpretació del Paisatge Protegit del Benicadell i a mes a mes referent comarcal en l’educació ambiental.

Si a tu també t'agraden els gossos i vols adoptar-ne un, pots adreçar-te, visitar o telefonar al 605 817 841, dirigir-te a la Canera de la Vall d'Albaida.

Seu social de CEVA

Roberto, un soci molt actiu

L’Ametla de Palla