COMISSIÓ EXTINCIÒ D´INCENDIS FORESTALS

El foc, és una greu amenaça per a les nostres muntanyes i en conseqüència, per a l'avanç de la desertificació. Es per això que des de 1993 estem treballant en l'extinció d'incendis forestals a la nostra comarca i a les comarques veïnes que afronten en serra amb nosaltres.

La nostra tasca consisteix en col·laborar en els mitjans oficials a l'extinció dels incendis forestals, sempre estem a les ordres d'aquells que dirigixen l'extinció.

Per desenvolupar aquesta tasca disposem de material homologat de protecció personal i ferramentes adequades. Un vehicle lleuger amb una cuba de 600 litres i un camió BRL amb capacitat de 2.500 litres. Tenim una formació teòrica i practica permanent per tal d'estar en forma física i mental adequada per realitzar aquesta tasca. Dos son les formes que tenim de mobilitzar-nos,

Retens preventius,

Consisteixen en fer rutes previament establertes per la comarca de la Vall d'Albaida, fent un treball de vigilància i dissuasió i si s'inicia qualsevol incendi acudim immediatament per tal de sufocar-lo abans que es faça gran.

Grans incendis,

Quant es produeix un gran incendi siga quant siga i si tenim disponibilitat de Voluntaris, acudim a col·laborar en les tasques d'extinció, mobilitzant tots els mitjans disponibles.

   

Práctiques

Práctiques

Práctiques 2007

incendi Albaida 2005

incendi Lorxa

incendi Rugat

camiò UNOMOG

incendi Benicadell