TROBADA COMARCAL DE CUSTÒDIA DEL TERRITORI DE LA VALL D’ALBAIDA

ametla de palla

 

Benvolgut company@,

Potser ja saps que el proper 20 d’octubre va a tindre lloc una TROBADA COMARCAL DE CUSTÒDIA DEL TERRITORI A LA VALL D’ALBAIDA. La custòdia és una fórmula de gestió del territori, que compta amb el protagonisme de la societat civil, associacions i ens socials, que ja ha provat la seua eficiència i eficàcia en nombroses localitats valencianes, i que pensem que també poden ser una eina útil per a la Vall.

Per això et convidem a la jornada que tindrà lloc el dissabte 20 d’octubre a partir de les 10 hores a la localitat de
Carrícola, en concret a l’Ametla de Palla, edifici bioclimàtic alçat pels voluntaris de la Coordinadora Ecologista de la Vall d’Albaida (CEVA).

A aquesta convocatòria estan convidats gestors i tècnics municipals, propietaris, assocacions, ens socials i representants de la societat civil que siguen sensibles amb la custòdia del territori de la Vall d’Albaida, a més de aquelles persones que a títol personal hi vullguen assitir. A l’adjunt hi tens el programa de l’acte.

Esperem que la proposta siga del teu interés, i si és així, pots confirmar la teua participació aotecnica@custodiaterritorivalencia.org o custodiaterritorivalldalbaida@gmail.com. Una salutació ben  cordial i gràcies per la predisposició que segur tindràs. Et pregue faces aplegar aquesta invitació a aquelles persones o entitats que creges que poden estar interessades en aquesta temàtica. Salut,

Avinença, CEVA i IEVA

Per a qualsevol dubte sobre l’acte del dia 20 d’octubre, pots posar-te en contacte amb nosaltres a través dels correu electrònic tecnica@custodiaterritorivalencia.org o telefonant al  679 96 07 30 (de dilluns a divendres de 10 a 12h). Així mateix ja pots confirmar la teua participació per qualsevol d’aquestes dues vies. Per aquelles persones que es vullguen quedar a dinar s’ofereix un menú d’11€. Cal reservar plaça per al dinar via mail. Més info custòdia:http://www.custodiaterritorivalencia.org/