CHRISTIAN FELBERG AL II APLEC ECOLOGISTA.

’ECONOMISTA CHRISTIAN FELBER CONFIRMA LA SEUA PARTICIPACIÓ AL II APLEC ECOLOGISTA

 El pare de la “teoria del bé comú” participarà a l’encontre que tindrà lloc a l’Ametlla de Palla de Carrícola el 22 i 23 de setembre del 2012

El prestigiós economista austríac, Christian Felber, participarà al II Aplec Ecologista que es celebrarà a Carrícola el 22 i 23 de setembre. Un encontre de grups ecologistes del País Valencià i de persones sensibles amb el medi ambient i l’entorn, que està promogut per la Coordinadora Ecologista de la Vall d’Albaida (CEVA), la Colla Ecologista l’Arrel i Comboi Verd, amb el suport de l’Ajuntament de Carrícola. A més també hi donen suport altres associacions i plataformes d’arreu del país com Acció Ecologista Agró.

Christian Felber (1972, Salzburg) és professor universitari d’economia, escriptor i especialista en economia sostenible i alternatives als mercats financers. És membre fundador del moviment justícia global Attac a Àustria i ha desenvolupat a nivell internacional un nou model econòmic anomenat “Economia del bé comú”. La conferència del Felber serà el dissabte 22 de setembre a les 19 hores a l’edifici de l’Ametla de Palla, un espai realitzat amb tècniques de bioconstrucció pels voluntaris de la CEVA, i que acollirà els actes principals d’aquest segon Aplec.

A més de amb Felber, el  II Aplec Ecologista comptarà amb altres ponències, tallers, actuacions musicals, degustació de productes ecològics i un encontre d’intercanvi de llavors autòctones.

Des de l’organització del II Aplec s’ha avançat que es mantindrà el preu d’inscripció de la primera edició. Cinc euros per accedir a totes les xerrades, tallers i activitats, i 26 euros si a més de la inscripció a l’Aplec es vol tindre dret als dinars del dissabte i del diumenge, al sopar del dissabte, i accés a la zona d’acampada lliure.

Més info Christian  Felber i model econòmic bé comú:

http://www.youtube.com/watch?v=U4tL4eS–XM

http://www.rtve.es/alacarta/videos/para-todos-la-2/para-todos-2-entrevista-christian-felber-economia-del-bien-comun/1429661/