PARTICIPA AMB EL VOLUNTARIAT AMBIENTAL EN PREVENCIÓ D’INCENDIS FORESTALS CAMPANYA 2012

Malgrat els pocs recursos econòmics amb els quals podem comptar, la CEVA iniciarà, a mitat de juny, les vigilàncies en prevenció i extinció d’incendis forestals, aquest any amb la Conselleria de Governació.

 El que sí que tenim i, així se sentim ben orgullosos, és un cos de voluntaris i voluntàries que des de fa 18 anys participen en les vigilàncies de les serres de les nostres comarques, mitjançant la prevenció i l’extinció dels incendis forestals.

 Aquest any volem animar-vos a tots i a totes a formar part del voluntariat ambiental en PREVENCIÓ d’incendis i així, vetlar pel nostre patrimoni natural.

 Podreu gaudir d’eixides amb els vehicles 4×4 per la comarca de la Vall d’Albaida i també al Comtat, coneixereu gent involucrada amb el medi ambient i mólt més. També participareu amb la integració social de persones amb discapacitats físiques i psíquiques, gràcies al Projecte Trèvol de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida.

 Si vols participar per primera vegada amb nosaltres, crida al telèfon 962900664 o bé envia’ns un correu a ceva@cevalavall.org.

 Vos esperem.

 Un abraç.

 

Antoni Berenguer

Coordinador Voluntariat Ambiental.