INTENTEN CREMAR LA SEU DE L’ESTACIÓ D’ALBAIDA

La seu de l’Agrupació Contra Incendis Forestals de la Vall d’Albaida (ACIF) i durant molts anys de la CEVA, situada a l’antiga estació de trens d’Albaida, va patir el dijous 3 de juliolIncendi seu ACIF un incendi que va afectar l’edifici, els vehicles i el material amb què realitza les seues tasques. El foc va iniciar-se sobre les 18.00, i en l’extinció de les flames hi van participar bombers del parc d’Ontinyent.

ACIF ha denunciat els fets a la Guardia Civil, perquè assegura que l’incendi va ser «clarament intencionat» ja que van trobar una ampolla amb restes de gasolina.

Els danys han estat valorats en 15.000 euros. Entre els béns afectats hi ha el camió-cuba, cedit per la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, a la qual ja han demanat un nou local on poder traslladar el material que s’ha salvat del foc. ACIF feia ús de l’antiga estació cedida per l’Ajuntament d’Albaida, qui la té en cessió d’ADIF, propietària de l’edifici.