SEGONA EDICIÓ CURS AUTOCONEIXMENT SÒL PÈLVIC (A L’AMETLA DE PALLA)

Aquest curs, que tindrà lloc el dissabte 24 de maig al CEA l’Ametla de Palla, ens servirà per a conèixer i aprendre a treballar una part del nostre cos tant oblidada com important: el sòl pèlvic. un conjunt muscular implicat en aspectes de la vida tan diversos com la sexualitat, la continència urinària i fecal, l’embaràs i el part. El preu del curs és de 20€ i si estàs interessat en apuntar-t’hi cal que envies un mail a eineperacreixer@gmail.comcartell sòl pèlvic 2a edició 24 maig

 

CURS GRATUÏT CULTIU ECOLÒGIC SOLANÀCIES (TOMAQUERES, ALBERGINES…)

Curs GRATUÏT sobre el Cultiu en Ecològic de les Solanàcies certificat per la Generalitat Valenciana a través de l’IVIA. Serà els dimecres 14, 21 i 28 de maig al Centre d’Educació Ambiental l’Ametla de Palla (Carrícola-Vall d’Albaida). Les persones interessades en participar-hi cal que envien un mail a ceva.coordinadora.ecologista@gmail.com tot indicant nom i cognoms, telèfon i DNI. 

Tot i que la docència del curs és gratuïta, les persones participants caldrà que facen un donatiu 4 euros per al manteniment del CEA l’Ametla de Palla. Les persones menors de 16 anys, jubilats i funcionaris poden participar al curs però no podran rebre el certificat oficial de l’IVIA.
Curs gratuït cultiu eco solanàcies

CAMPANYA «NO AL TTIP»

És extraordinària la poca atenció que està tenint a Espanya la preparació del Tractat de Lliure Comerç entre els EUA i la Unió Europea, i això malgrat que l’aplicació d’aquest tractat tindrà un efecte molt negatiu en el benestar i qualitat de vida de les classes populars del països de la Unió Europea.

Podeu trobar informació detalla del TTIP i de la campanya estatal en la seua contra al blog: http://noalttip.blogspot.com.es/

Al següent VÍDEO, de set minuts i subtitulat en castellà, us en fa un resum.